1991'den Bugüne

ŞİLE/ HAYTAP Başkan Yardıncısı Nesrin ÇITIRIK İSTANBUL ÇALIŞMALARI /

https://www.facebook.com/notes/haytap-g%C3%BCnl%C3%BC%C4%9F%C3%BC/haytap-ba%C5%9Fkan-yardimcisi-nesrin-%C3%A7itirik-istanbul-%C3%A7ali%C5%9Fmalari-%C5%9File/495739607145910

http://timur34.wordpress.com/2013/05/14/12-haytap-baskan-yardimcisi-nesrin-citirik-istanbul-calismalari-sile/

14.Mayıs.2013

Şile'de Hayvan Hakları Grubu oluşturuldu....

''Sevgili Arkadaşlar,

Şile’de herhangi bir kısırlaştırma, aşılama merkezi yok. Hayvanlar belli olmayan yerlere atılıyor, meçhule gönderiliyor. Belediyeye yıllardır müraacatımıza rağmen bu konuda gelişme sağlanamadı. Şile’de hayvansever gönüllü çok.

Fakat şimdiye kadar birlikte hareket edilebilme imkanı bulunamadı. Bu bağlamda HAYTAP ekibimiz  Prof. Dr Mirat GÜROL, Kübra AKTÜRK ve  Berrin BÜLBÜL ile birlikte Şile’de yerel gönüllülere ulaşmak için harekete geçtik ve bir toplantı gerçekleştirdik. Toplantıya Nermin TAMTÜRK , Ömer KIRÇIN, Avni GÖKTAŞ, İlhan GÜLÖREN, Güzide ÇAKILLIK katıldı.

Daha sonra oradaki dernek başkanı Fatoş GÜNEY’de toplantımıza iştirak etti. Haytap Temsilcisi Prf. Dr. Mirat GÜROL koordinatörlüğünde Şile Hayvan Hakları Gurubu oluşturuldu. Nermin TAMTÜRK grup sözcülüğünü, Ömer KIRÇIN ise grup sekreteryasını yürütme görevlerini üstlendi.

1-Topluma yönelik eğitim çalışmaları,

2-Kamu oyu oluşturma çabaları,

3-Okullarda Hayvan Hakları çalışmaları,

4-Kısırlaştırma ve bakım merkezinin oluşturulmasının sağlanması,

5-Şile ve çevresinde yaşayan sahipsiz hayvanların yaşamlarının güvence altına alınması, Konularında aktif çalışmalar yapacak olan grubumuza başarılar diliyoruz.Şile ve çevresindeki diğer gönüllülere ulaşılarak onların da gruba katılımını sağlamak için çalışmalar yapılacak. Bu konuda destek olmak isteyen arkadaşlar bana ve hocamız Prof. Dr. Mirat GÜROL’a direkt olarak ulaşabilirler.

Sevgi ve selamlarımla.

Nesrin ÇITIRIK ''


cross