1991'den Bugüne

Adana Müftü Ziyaretleri

Sevgili Arkadaslar, Silifke, Osmaniye,  Kozan, Seyhan, Cukurova ve Saricam Muftulerimizi ziyaretlerimizde Diyanet Isleri Baskanliginca yayinlanan Hayvan Haklari konulu genelgenin gereginin yapilmasi dilegimizi ilettik.Tum muftulerimiz konuya ilgi gosterdiler ve gerekeni yapacaklarini ifade ettiler.

Bu yoredeki butun il ve ilcelerin muftuluklerine  KUTLU DOGUM HAFTASI munasebetiyle hayvan haklarinin camilerde vaazlerde yer almasi ve basina bu konuda demecler verilmesini isteyen yazilarimiz gitti.

Basin kuruluslarina bu konunun basinda yer almasi talebimizi iceren yazilar da gitti.
Adana'da hafta boyunca yerel kanallarin ana haber bultenlerine sayin muftulerimiz davet edilecek ve hayvna haklarini anlatacaklar.

Saricam ilcemizde 10 000 kisinin katilacagi Kutlu Dogum Haftasi kutlamasinda stand kuracagiz ve  Saricam belediyesinin bastiracagi dini MERHAMET brosurlerini de dagitacagiz.

Sevgili arkadaslar, ne olur ihmal etmeyin. Zehir denilen felaketi onlemek ya da en aza indirmekte vaazler cok cok cok onemli. Adana'da bunu yasadik gecmiste. Her gun zehirlemeler yapilan bir sehirde simdi allaha sukur en aza indi. Hedefimiz ise tamamen bitirmek, insallah.
Selam ve sevgiler...  nesrin/ HAYTAP/ DOHAYKO

Silifke

Müftülük Ziyareti

cross